Grått hår og blå poser under øynene

Det var det jeg så da jeg så meg i speilet i dag tidlig. Jeg har kun små korte hint av grått hår ved hodebunn, men det plager meg ikke. Ikke de blå posene heller. Hva skulle jeg liksom gjort? De forsvinner av seg selv.

Jeg har ingen andre hudpleie rutiner enn vanlig morgenvask med vann og klut, jeg orker ikke sånne kremer og styr! Huden er ganske tørr, men det får den bare være. Har tatt sånn nesestrips greie før, men gidder ikke ta det ofte. Gidder ikke styr og stress med sånne ting.

Ikke sminker jeg meg heller, eier ikke en eneste sminketing. Jeg vil si jeg tar vare på huden ved å ikke påføre den så innmari mye rart. Vann holder lenge!

Du kan godt si jeg gir blaffen i ganske mye i dette livet, for det er sant nok det. Men jeg gir ikke blaffen i livet selv for den har vi bare ett av! Og å bruke opp det på sminke og kliss-klas er jeg ikke interessert i. Jeg liker eventyr og opplevelser, ikke en halvtime på badet.

#mening #meninger #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer