God motivasjon!

Når olabuksa mi passer like godt nå etter jul og nyttår og ikke er trang noen steder kan man bare prise seg lykkelig at det ikke gikk verre med spisingen.

Fra idag startet jeg på en plan på 1600 kcal dagen. Og poenget med det er at jeg må slutte å overspise. Jeg spiser så mye dritt innimellom at det er flaut! Jeg skal unne meg litt godt i helgene og kake på min egen bursdag, men ellers skal jeg holde den planen så lenge jeg kan.

Enn så lenge er jeg motivert, tror dette kan bli artig å prøve. Jeg forventer ikke å gå ned noe i vekt da det ikke er målet. Jeg har ikke veiet meg på årevis og jeg har ingen vekt hjemme. En del av denne planen er en halvtimes aktivitet hver dag også, da tar jeg bare med meg kameraet og går en tur.

Så som sagt, hele vitsen er at jeg må lære å spise mindre, sunnere og bevege meg mer. Og jeg tenkte å ha en oppsummering hver uke om åssen det gikk og går.

Idag starter det!

#nyttår #nyttårnyemuligheter #mat #spise #spiserformeget #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagslykke #hverdagskos

Liker

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Lycka till! Vad duktig du är! 💪🏼✨ Finns som stöd, går igenom en hälsoresa själv. Hör av dig om du vill prata eller bara peppas 🙏🏼😍

nouw.com/jovana
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Konatilmannen
Konatilmannen,

Ønsker deg masse lykke til 🙌 jeg heier på deg ❤️😍

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
VeraLynn
VeraLynn,

Lykke til, dette fixer du 🥰 Vi er flere som har samme mål som deg, så vi får heie på hverandre ❤️

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Det får vi absolutt gjøre!

nouw.com/ingridmvsliv
theresebraathen
theresebraathen,

Masse lykke til! Dette får du til uten problemer! 😃 Kjempe flink er du 😊

nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Tusen takk! 😊❤️

nouw.com/ingridmvsliv