God morgen!

Endelig en fridag! Idag skal jeg sjekke ut den nyåpnede godisbutikken på senteret, se på lego-greier og ellers ta det med ro før siste arbeidsdag i morgen. Jeg liker mine arbeidsdager, tre dager holder lenge!!

Vi har hatt fårikål til middag i tre dager nå, og det preger magen min. Fårikål er kjempegod, men magen min blir så rar etterpå. Er jo noe mektige greier så det er ikke så rart. Til jul i fjor reagerte magen på ribbe også, så nå går vi over til kalkun. Godt det bare er noen dager i året.

Bloggen min kan nok virke kjedelig for tiden, ser at jeg synker på listen. Men det er ikke så mye å komme med for tiden, når jeg kun er på jobb og hjemme. På grunn av busstreiken så kommer jeg ikke noe langt, kunne trengt en bytur eller ti snart, må levere bøker på bibliotek, dra på folkemuseet for årets høsttur, innom butikker osv. Nå er det jo blitt strengere i Oslo, og det er jo greit, men ting må uansett gjøres.

Jeg kommer tilbake etterpå med et innkjøpsinnlegg.

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Inger,
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

God ettermiddag til deg og. 😊

nouw.com/ingridmvsliv