God morgen!

Da var jeg visst litt tidlig oppe idag. Må det når de tar strømmen her fra kl. 09 til 15. Så vi må ut før 09. Jeg sitter ikke her hjemme uten strøm ass...

Jeg må alltid vente med å spise frokost i en time fra jeg står opp pga en pille jeg går på. Men det er det verdt!

Siden siste arbeidsdag på torsdag har jeg kun vært hjemme fredag og tirsdag, så her har ferien virkelig fått kjørt seg. Og jeg har fortsatt to uker til så får se hva som skjer og hvor vi havner. Blir mye Oslo, men det er bare fint. Det er mye å se på og oppleve der, så turist i min nærmeste by er vi vant til! Men håper å komme litt lenger unna hjemme etterhvert også enn bare Oslo. Får se hva som skjer.

Det er derfor jeg har vært litt lat med denne bloggen denne uka også, falt ned fra noe og 70 til 100 på topplisten har jeg visst og. Men det gjør meg ingenting. Jeg kan ikke forvente at noen gidder å lese skrålet mitt, men er jo litt hyggelig at noen gjør det også.

I går er en dag det ikke skjedde så mye å skrive om egentlig, for min mor, bror og jeg var på storsenteret omtrent hele dagen. Min bror skulle innom alt av elektronikk butikker bl.a som er helt normalt, han kjøpte et overvåkningskamera til katten så nå skal Nano få mindre privartliv når han er alene, hehe uff. Men jeg kjøpte meg kun øretelefoner, godis og såpe. Når vi ikke bruker antibac hjemme går det mye såpe!

Ha en fiiin daaag!

#sommerferie #sommerferie2020 #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagslykke #hverdagskos

  • Hverdag

Liker

Kommentarer