God helg!

Første uke etter ferien overstått og nå ligger helgen foran meg! Om det blir en hjemme-helg eller om vi finner på noe er ennå usikkert.

Jeg kom meg på jobb idag. Det var min plan i går, etter en dag med sofa at jeg må komme meg ut og på jobb. Bevegelser er bra for rygg og jeg har vært ganske aktiv idag. Først ryddet jeg klesavdelingen for tomme hengere og henslengte klær i min høyde før jeg pyntet utstillingsdukker. Etterpå tok jeg bilder for jobbens instagramkonto, følg den på Aktivumraelingen. Jeg skal styre den kontoen litt fra mandag av så det kan bli spennende.

Etter jobb møtte jeg min mor på senteret. Vi var innom Apotek, Starbucks, H&M og Normal. Fant meg litt kule greier og stasj.

Forhåpentligvis skal jeg klare å forbedrede noen blogginnlegg fra noen av turene i sommer hvis ryggen syns jeg har vært aktiv nok. Men jeg må nå holde det ved like, nytter ikke at det blir verre igjen nå!

Nede ser du noen utstillingsdukker jeg pyntet.

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagslykke #hverdagskos #shopping #shoppingtur #shoppingsenter #arbeid #arbeidsdag #arbeidsoppgaver #arbeidsmiljø #arbeidsplass #arbeidsuke #jobb #jobbdag #jobben

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Inger,
Glid helg.
Ja, tok helg i dag jeg og.
Driv og fermentert litt mat i kveld. 😀

Ønsker du får en fin hrlh.
Og takk. 👍❤️
Instagram.com/helseinsta
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,