God frokost!

Hos meg endres frokosten hele tiden. Innimellom kan jeg spise vanlig brød med enkel pålegg som ost eller makrell. Eller så spiser jeg toast eller middagsrester. Nå har jeg fått smaken på Crüsli solfrokost med laktosefri melk til. Kjempegodt!

Jeg elsker hotellfrokost! Spesielt den på hotellet i Vimmerby. Finner du ikke noe å spise der er du ikke sulten ass for der har de ALT du kan tenke deg! Alt av brød og alt av pålegg. Eggerøre, egg og bacon, grøt, frokostblandinger og joghurter og juicer. Jeg kommer virkelig til å savne dette i sommer.

Frokost er en viktig start på dagen, men skal jeg på jobb så rekker jeg det ikke pga pillen jeg går på, også er jeg opp fra senga og ut døra på en halvtime. Jeg bør egentlig få til et system der, men det er ikke lett. Da må jeg eventuelt opp klokka fem for å ta pillen og legge meg igjen for så å stå opp klokka seks for frokost. Det må nesten være muligheten, men sovner jeg igjen hvis jeg gjør det? Det er ikke skkkert og da blir jeg bare trøtt etter jobb og må ta en lur når jeg kommer hjem. Det hender jo at jeg gjør det uansett.. Det er noe å tenke på da..

#frokost #breakfast #mat #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,