Frammuseet 21.5 - En litt annerledes opplevelse.

Siden mars har det meste vært stengt og jeg har virkelig savnet museumsbesøk. Men i mai begynte noen steder å åpne. Den 16.5 tok vi en tur på folkemuseet. Det blir et eget innlegg snart.

Den 21.5 tok vi en tur til Frammuseet. Det var en regel om 50 stk inne om gangen. Da vi kom var vi helt alene på hele museet en stund. De hadde sperret for Gjøa og hadde laget en runde hvor de hadde sperret av noen steder for å passe på at meteren ble holdt. Og helt alene fikk vi sett og trengte ikke tenke på at andre også skulle se. Når det kom fler var vi nesten ferdig og klar for lunsj. Men det var veldig spesielt. Og jeg håper de kan fortsette å åpne litt etter litt etterhvert. Men det er bra de åpner så smått da så de får tjent litt penger igjen! Viktig å støtte sine favoritt museum nå!

#fram #frammuseet #frammuseum #bygdøy #oslo #oslove #oslotur #oslolife #oslo #museum #museumsbesøk

Adolf Henrik Lindstrøm (1866-1939) var en utrolig flott mann! Han var kokken ombord som passet på at alle fikk mye bra og viktig mat så de ikke ble syke på turene. I båten nå så har de laget til sånn at Lindstrøm selv står der på kjøkkenet og det lukter mat og ser ut som hav vil servere deg pannekaker. Veldig bra laget til!

Etter besøket tok vi lunsjen ute ved brygga. De hadde stengt cafeen på museet så vi tok med egen niste, men kjøpte kaffe og is der. Det ble en koselig pause før vi dro hjemover.

Liker

Kommentarer