Fram med hjåen!

Du vet den redskapen man brukte på åkeren før i tiden? Jeg trenger en sånn en nå! Helst i forrige uke! Jeg har et stort prosjekt foran meg nå.

Det har visst bestemt seg for at det skal bli varmt framover. Folk har på seg shorts og fine topper og t-skjorter. Jeg går fortsatt i ullgenser og skjerf eller en litt lettere jakke. Jeg har ikke lyst til å få en ny forkjølelse nå oppi dette her!

Men uansett. Jeg har litt lyst til å ta fram yndlingskjolen fra ifjor sommer. Og bruke en lett knetights til. Men da trenger jeg som sagt den hjåen. Jeg må bli kvitt hårveksten på beina som jeg har latt gro som en crazy bitch siden høsten. Jeg er ikke en som bryr seg så mye om hårvekster, for da hadde jeg ikke kunne gjort stort annet. Men på varme dager og om sommeren er hårete bein ikke velkommen, selv hos meg. Så først en time med hjå, så gressklipper før en barberhøvel kan ta resten.

Det skal bli saker!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #vår #vårlig #overdrivelse #overdriver #fun #morsomt

Liker

Kommentarer