Fra juletre til hverdagstre!

Da var jula nede på rommet mitt også. Det rosa og glamorøse treet er byttet ut med et fototre! Eller det skal bli et fototre. Jeg må finne noen bilder først og få skrevet dem ut på Instax printeren min, men den må lades opp først og jeg må få satt inn mer film. En ting fører ofte med seg andre ting. Men her er en ide om åssen det skal være.

Det er det som er så fint med de trærne på Rusta, de er ment som juletre, men da det ikke ser tradisjonelt ut blir det heller ikke brukt på den måten, av meg. Jeg har vel 4 stk nå, et blått, rosa, hvit og denne lilla-fargerike. Tenk om det kunne være en i regnbuefarge og i gult da?!

Tinnsoldatene og ballerinaen skal få lov til å stå. Det er vel egentlig ikke noe spesielt jul over dem heller, og kan fint pyntes med hele året! Folk mener jo også at engler er sesongvare, men det er det virkelig ikke! Det kan pyntes med det meste hele året! Du ser godt på engelen om den er beregnet på jul eller ikke.

Jeg tok dette som min aktivitet i dag, jeg skal få tatt turer ute også, men dit jeg vil gå vet jeg ikke åssen føret ser ut, om det er glatt osv. Også er det så kaldt!! Jeg vil tro at når våren kommer snikende, at det å gå ut på tur blir enklere. Vinteren er virkelig ingen lett årstid, klesmessig og føremessig. Tror jeg har blitt for gammel til å nyte vinteren som jeg gjorde som barn. Da brydde jeg meg fint lite om hålkeføre! Men jeg må bare prøve og feile, ikke annet å gjøre med det!

#pynte #pynting #hobby #hobbyblogger #hobbybloggare #hobbyer #hverdagstanker #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagsblogg #hverdag #hverdagsglede #hverdagskos #hverdagspynt

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Smart å kunne variere på den måten, og så koselig å henge opp bilder. Jeg har en Kodak mini printer, men jeg har gått tom for fotopapir til den. Nå ble jeg minnet på at jeg må skaffe det 👍

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Konatilmannen
Konatilmannen,

Så smart ❤️Minner meg på at jeg også må skaffe meg meg foto papir 🙌takk skal du ha 🥰

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Bare hyggelig 😊

nouw.com/ingridmvsliv
theresebraathen
theresebraathen,

Så koselig tre! 😃 Jeg har også et slikt et fra Rusta, men jeg har det i vanlig grønn da, så det ble pakket ned i går 😊

nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ok, syns det er gøy med de fargerike, de trenger ikke bety jul liksom, Hehe 😄

nouw.com/ingridmvsliv