Forsvarsmuseet, Akershus festning, Oslo, 16.4.19

Denne dagen tok jeg en tur på forsvarsmuseet. Dette museet er et militærmuseum og viser norsk militærhistorie fra vikingtiden fram til i dag. Min favorittdel av museet, er der hvor det er bord med skjerm som en kan lese om hva som står i montrene, men ellers er alt interessant der. Jeg anbefaler virkelig et besøk der, inngang er gratis.


Mest interessant er egentlig å se gamle uniformer. Spesielt Kong Haakon og Kronprins Olav sine, Og Max Manus og Gunnar Sønsteby sine.

Jeg er veldig glad i Akershus festning så er der endel, og innom museene når jeg føler det passer seg. Forsvarsmuseet er gratis, men det andre museet, Hjemmefrontmuseet, som handler om andre verdenskrig koster å besøke, men det er også veldig interessant. En kan også besøke Akershus slott og det er rett og slett en flott opplevelse. Alle disse rommene med historier fra forskjellige tider som middelalder, renessansen, og de som bodde der. Du får en audioguide når du betaler inngang som blir din guide rundt om på slottet med historier om de forskjellige rommene. Anbefales!


#påske #påskeferie #oslo #fritid #ferie #foto #fotografere #fotoblogg #akershusfestning

  • Ferier

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så interessant! 💛
nouw.com/arielc
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Ja, der var veldig interessant.
nouw.com/ingridmvsliv