Første dag i nye sko.

Hva som skjedde med bildene aner jeg ikke!

I dag tok jeg i bruk de skoene jeg skrev om i innlegget En risikosport, kan leses her.

Og hva jeg syns? Jo!

1 De er litt vrient å få på beina, må enten sitte eller stå på et bein og bruke hendene. Men de sitter behagelig på, lite ubehageligheter utenom det som er vanlig med nye sko.

2 De har kilehæl så bakdelen er litt opphevet. Og de er litt harde å gå med og på.

3 De ser ut som joggesko, men tar seg bedre ut som finsko til en kjole til 17. mai eller teater eller noe annet fint.

4 Når jeg får gått de inn litt vil de nok bli gode å gå i, men ikke til det jeg egentlig tenkte som turer i terreng, stolpejakt, osv.

5 Utseendemessig er skoene veldig fine og de glitrer litt. Sånt liker jeg veldig godt, ting som glitrer! Fargen er beige så de går også til det meste.

Så jeg liker skoene, men de er ikke noe til hverdags. Kan hende jeg bruker de på jobb innimellom for å pynte antrekket litt opp, men til å gå lengre turer i er de nok ikke riktige til. Men sånne kjøp skjer når butikker er stengt og idioter som bestemmer at sko ikke er viktige nok. Helt håpløst er det!

Bedre lykke neste gang!

#nyesko #tanker #tankerogytringer #tankerogytringer #tankertildeg #meninger #ytringer #ytringerogtanker

  • Klær

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg kan dessverre ikke se bildene dine, og mange andre sine så det er nok Nouw som krangler også der. Kjedelig at de ikke passet til det du hadde tenkt deg, men du kan kanskje returnere dem å skaffe noen andre som passer bedre?

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Nei, jeg kommer til å beholde dem, bruke dem til f.eks teater eller når jeg vil pynte meg litt. Men gode sko er et stort behov nå og butikkene bør åpne pga det!

nouw.com/ingridmvsliv