Forandring i planer

Det skjedde noe i går. Noe som ble verre utover kvelden. På jobb i går måtte jeg jo lempe og løfte etter folk som bare slenger fra seg.. jeg måtte rydde meg plass til å jobbe. Og mens jeg gjorde det skjedde det noe med ryggen min. Så må er alt vondt, venstre siden verker, jeg må pisse hele tiden og klarer ikke finne en brukbar liggestilling. Så natten har vært på do og frustrasjon over å ikke få sove vanlig. Jeg har hatt noe lignende mange ganger før. Har en 10 år gammel skade som blusser opp når jeg løfter, bærer og vrir meg. Slår aldri feil.

Idag er jo frionsdagen min og jeg hadde planer om å lage noen blogginnlegg om flere ting idag. Men jeg klarer ikke å sitte normalt, ikke på en stol og ikke i sofaen. Jeg må bare vente. Planen var også å møte min mor på biblioteket i Bjørvika idag for å levere og låne nye bøker. Nå vet jeg ikke om jeg kan få på meg noe klær. Jeg klarer ikke bøye meg for å klappe Nano engang! Det er tragisk det!

Jeg vet jeg kanskje burde vært hos lege med dette. Burde vært det for mange år siden for jeg har hatt dette flere ganger så det er nok en skade bak der.. men i disse tider er jeg litt forsiktig med leger osv.. stoler ikke på noe som helst når det kommer til corona og smitte.

Så vi får se hvor lenge dette varer, en uke eller en måned? Begge deler har skjedd før. Og jobb i morgen? Kommer jeg meg dit? Who knows?

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #ryggvondt #vondt #vondter #frustrasjon #smerter

  • Hverdag

Liker

Kommentarer