Fargerik!

Jeg liker å kle meg fargerikt. Jeg blåser i om jeg er stor, jeg nekter å kle meg i mørke og dystre farger. Svart er utrolig kjedelig!

Det siste året har jeg blitt utrolig glad i gult. Det startet med en kjole fra Indiska og der var det gjort.

Det er utrolig gøy å ta bilder også nå. Før ville jeg ikke fotograferes i det hele tatt! Nå ber jeg min mor om å ta flere bilder av meg, antrekksbilder, bilder av at jeg går steder som er fargerikt, bilder av det meste meg meg i rett og slett. Blitt mer gøy etter at fargestilen min har endret seg.

Før måtte det være svart. Ellers så gikk jeg i det jeg eller min mor fant fordi det har vært vanskelig å finne klær i større størrelser fra da jeg startet skolen i 95-96 fram til midten av 2000-tallet. Min mor prøvde å finne klær, kom hjem med noe fordi jeg alltid trengte nye klær, enten likte jeg det ikke eller så passet det ikke.

Jeg har alltid vært stor, men også vært aktiv og spiser sunt, så er nok gener også, og lite latskap. Det er noe mange må begynne å skjønne.

Så jeg gleder meg til å ta fram sommerkjoler, shorts og lette topper, eventuelt være på jakt etter flere fargerike plagg innimellom.

Eksperimenter med farger! Det er så gøy!

#fargerik #farger #fargevalg #farge #favorittfarger #tanker #ytringerogtanker #hverdagstanker #minetanker #meninger

Liker

Kommentarer

Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Duse jordfarger kan jo være fint det og. Jeg liker brunt, men der ser jeg ikke helt meg selv i å bruke. Ha en fin uke. 😊
nouw.com/ingridmvsliv