Fanget i senga!

Av denne krabaten! Han kom på morgensiden og la seg oppå beina mine og ser ikke ut som han skal noe steder på en stund nå. Men jeg må opp snart for har litt å gjøre.

Han har vært en god venn for min mor på natta her før hun dro på jobb også, hadde på sin synske måte fortalt at hun ikke trengte å stresse, det ble buss idag og ikke kjøring. Og det visste han på forhånd! Nano har nok noen kontakter i den åndelige verden for dette har skjedd før også, tror jeg også har blogget om det. Og Nano pleier ikke ellers å bry seg særlig om natta.

Så det er med en fantastisk pus vi har med å gjøre her! Og nå må jeg prøve å få vekket denne snorkepusen før jeg pisser på meg!

God morgen! Og god helg!

#kjæledyr #perser #perserkatt #katt #kattliv #kattekos #katten #katteliv #fredag #fredagsmys #fredagsfri #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #hverdagsglede #hverdagslykke #hverdagskos

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Så nydelig pus🍀🍀

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
VeraLynn
VeraLynn,

Så søt Nano er, en ordentlig kosepus 🥰 Min Ronja ligger helst oppå magen eller siden min, og når jeg våkner har jeg ikke så veldig lyst til å dytte henne vekk. Jeg nyter heller noen få ekstra minutter i senga, før vi begge MÅ opp 😉

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Er så koselig det! 🥰

nouw.com/ingridmvsliv