Etter to netter...

...med dårlig søvn har jeg endelig fått sovet normalt! Jeg sliter sjeldent med søvn, sover alltid tungt og godt. Men nå har det vært noe rart. Når jeg bare er hjemme uansett så sover jeg om dagen også, men det spiller ikke alltid en rolle for nattesøvnen, sover like godt om natta da og.

Tilbake til 2017 tror jeg, den høsten sov jeg ikke på over fire uker pga lungebetennelse. Hosta til jeg spydde omtrent hver natt. Og jeg følte meg som en jævla zombie der jeg gikk. Men så ble jeg friskmeldt av legen og jeg dro tilbake på jobb, selvom hosten var der, og jeg godt kunne blitt hjemme en uke til. Men så fikk jeg streng beskjed av min sjef om at jeg ikke fikk lov til å hoste noe mer fordi det ødela søvnen på natta og jeg var sliten på jobb. Da ble hosten plutselig bedre, og jeg sov endelig bedre. Zombie-følelsen forsvant. Nå vet ikke jeg om det var sånn at jeg skulle hoste så lenge, eller om min sjef skremte hosten, det er noe jeg kan gruble over ennå.

Så en god natts søvn er veldig viktig for kropp og sjel. Den zombie-følelsen er ubehagelig og dagen går deretter. Jeg er veldig takknemlig for mitt gode sovehjerte!

#søvnløs #søvnmangel #søvnløsnatt #søvnmønster #søvn

  • Hverdag

Liker

Kommentarer