Et utseende har ingen fasit!

Nå er sommeren her, varmen kommer og folk finner frem lette sommerklær. Kroppen syns mer og med det kommer blikk og millionervis av meninger.

Må de med større overarmer dekke dem til? Kan de ikke gå i kjoler til knærne hvis de ikke har slanke bein? Er det lov med sokker i sandaler hvis de ikke er fornøyd med tær, men vil gå med sandaler? Må det gås i svart og ikke fargerikt?

Det er feil å ta plastiske operasjoner. Man skal være fornøyd med den man er. Men så kommer det kommentarer fra folk at du er ditt og datt og det er feil, gjør noe med det. Er det greit å operere likevel da? Eller?

Men hvorfor er det viktig å være attraktiv i andres øyne? Hva med dine egne øyne? Er du fornøyd? Da holder vel det? Ingen skal bestemme over hvordan du burde se ut! Et utseende har ingen fasit! Ingen menneske ser ut som en utstillingsdukke. Ingen dukke skal være en du drømmer om å være!

Jeg bryr meg ikke om hva folk mener om meg, åssen jeg ser ut, kler meg, osv. For jeg kommer ikke til å endre noe ved meg for andres del enn eventuelt for min egen, det være utseende og rutiner. Ingen i mine øyne er verdt det styret. De får ta meg for den jeg er og ikke komme med meningsløs bullshit!

Det er sommer og jeg ser fram til å kunne gå i shorts, thights og bruke tunikaer og kjoler. Jeg har ikke de flotteste beina, men det bryr meg lite. Men de funker, de får meg ut, bort og fram og det er det viktigste.

#utseende #utseendet #meninger #sterkemeninger #tankerogytringer #tankerogmeninger #tanker #ytringerogtanker #hverdagstanker

Liker

Kommentarer