Et møte som aldri skulle funnet sted

Jeg er egentlig ganske flau over dette bildet. Og overrasket og stolt. Hvem vil vel ikke ha en Selfie med en de har vokst opp med på TV? Mot i brøstet og Hos Martin er jo geniale greier! Og ikke minst serien Valkyrien.

Jeg og min mor hadde vært på Centralteatret hvor Sven Nordin hadde hatt forestilling En mann med navn Ove. Tror dette var andre gang vi så det. Etter forestilling tok det tid før vi kom ut så vi sto og ventet litt. Da overhørte jeg at hvis vi sto og ventet litt kunne vi komme bak for å hilse på Sven Nordin. Hvem vil vel ikke det tenkte jeg, så vi ventet. Og vi kom bak. Han hilste oss inn.

Vi og en liten gjeng til satte oss rundt et bord. Så før det begynte hørte vi om en konkurranse. Hvilken konkurranse?! Å faen, hva gjør vi nå, vi hadde ikke deltatt på noen konkurranse, heller ikke hørt om noen. Blir vi sittende og ser hva som skjer eller avbryter, beklager oss og kommer oss ut? Vi ble sittende.

Sven fortalte om sin karriere og svarte på spørsmål. Vi satt og hørte på i påvente på noe som aldri kom, som bevis på den konkurransen, eller noe. Ingenting skjedde. Han var ferdig og folk gikk. Jeg vill ha en Selfie. Jeg fikk en Selfie. Han var veldig hyggelig. Min mor og han pratet. Også dro vi. Vi var safe! Og sist ute av teatret. Virker som vi alltid er sist ute av Centralteatret når vi er der. De låser der, men teaterkjelleren var oppe hvis vi ville bli. Hva hadde vi gjort? Vært med på? Folk har så rett når de sier at vi gjør veldig mye rart!

Jeg er skjelven når jeg skriver, jeg er så flau! Men nå er dette noen år tilbake, i 2017. Det er vel ikke annet å gjøre nå enn å le av det?! Og ta det som det er. Og hvorfor sa de ikke nøyere fra om at det var en konkurranse og et slags bevis de som vant kunne vise? Da hadde alt dette ikke skjedd.

Uff, jaja.. 🙊🙈🙉🤷🏻‍♀️

#svennordin #motibrøstet #hosmartin #flau #flaut #flauser #pinlig #centralteatret #enmannmednavnove #enhistorie #nouw2020 #nouw #nouwblogg #nouwblogger

  • Teater

Liker

Kommentarer