Et minne fra videregående skole

Et minne fra Videregående skole

Da jeg gikk på vgs og det var rundt juletider så skulle alle elever på skolen få gratis grøt i kantina. Den dagen tok jeg ikke med meg matpakke fordi jeg trodde jeg skulle få grøt.

Vi fikk beskjed om å gå ned i kantina for å få grøten, men da det var min tur så fikk jeg beskjed om at grøten kun var for skolens elever. Altså, wtf! Hvem trodde hun at jeg var da?! Jeg kunne jo ikke snakke for meg selv da jeg aldri snakket på skolen alle 13 1/2 årene jeg gikk så jeg fikk ikke sagt ifra om at jeg var elev der. Så den dagen gikk jeg uten mat hele skoledagen. Ikke hadde jeg med penger heller for jeg likte ikke å ta med privatsaker som lommebok på skolen så jeg fikk ikke kjøpt mat heller. Liker ikke å ha det med på jobb heller, alt av privatsaker jeg ikke kan bære på meg hele dagen ligger igjen hjemme.

Jeg hadde ingen venner på skolen, jeg var ikke med noen. Jeg satt i klasserommet med matpakke hjemmefra når andre gikk til kantinen eller butikken. Kan være derfor jeg ikke fikk grøt, de i kantina hadde nok aldri sett meg før og trodde kanskje jeg var en som ikke gikk der. Faen så sært!

Når jeg satt i klasserommet en lunsj kom det to andre i klassen, de låste døra og startet å lage seg noe røyk, montro hva det var i den røyken, alt lå i sølvfolie.. Men jeg ville ikke gjøre det verre enn det var, jeg sladret ikke, eller jeg kunne jo ikke for jeg snakket ikke.

Så dette er et minne av mange som sitter igjen etter mange vonde skoleår. Jeg er glad for at jeg er ufør nå sånn at jeg ikke trenger ta opp fag for å få studiekompetanse. Selvom det kunne vært gøy å ha en utdannelse i noe jeg virkelig interesserer meg for. Men det ligger nok ikke for alle å klare skolen.

#minner #minnerforlivet #minneromdetsomvar #barndomsminner #skoleminner #videregåendeskole

  • Minner

Liker

Kommentarer