Et lite hull!

Funfact: Det er faktisk ikke så mange år siden smeden trakk ut tenner på folk! Hørt og lært på tannlegemuseet på Norsk folkemuseum.

Jeg hadde en tannlegetime i dag. Timene før er alltid så ille! Jeg var så kvalm og hadde en skikkelig spyfølelse. Jeg klarer ikke sitte inne på det venterommet så jeg venter alltid ute til det er fem minutter igjen til timen for å rekke do. Men når jeg kommer inn så er det bare en vei og det er framover!

Det går som oftest bra, han tar bilder og ser over. Og alt ser bra ut, men det begynnende hullet jeg har hatt i fem år hadde da nå åpnet seg og da fikk nok tannlegen dollartegn til øyne for han godsnakket meg til å ta det med engang. Først ville jeg ikke, men så var det greit å få tatt før det ble større og mer å gjøre. Jeg kjente ikke bedøvelses sprøyta engang! Men det gikk bra, bedøvet i leppa i noen timer så jeg følte jeg gikk rundt med den Elvis leppa! Haha!! Men det lille hullet ga en motivasjon til å ikke røre godis og brus på lenge! Håper det fortsetter sånn også, for jeg vil ikke ha noen større skader enn det lille jeg hadde idag.

Jeg har gått til samme tannlegen i over fem år nå! Han kjenner min frykt og angst for tannleger, han kjenner best mine tenner, han har rotfylt og trekt, han er veldig flink og jeg stoler så godt jeg kan på han, jeg kan prate med han. Folk er veldig hyggelige der og det er egentlig ikke noe problem. Utenom en ting, og det er den angsten for dem som aldri gir seg! Det er nok noe jeg aldri blir kvitt. Men så lenge jeg møter opp på timene og han får gjort det som er å gjøre så blir det bra i lengden!

#tannlege #tannlegen #tannlegeskrekk #tannleger #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

Liker

Kommentarer