Et halvt år med Nano!

Det første bildet vi to av Nano 13. Desember til venstre, og det nyeste bildet av han til høyre. Pelsen har vokst seg langt og han er hvitere i pelsen, men fortsatt litt gult skjær.

Vi hentet han i Oslo via dyrebeskyttelsen fordi han trengte et nytt hjem hvor han kunne være alenekatt og innekatt. Jeg ble veldig glad i han fra første stund.

Mye har endret seg disse månedene. Han er ikke redd for å være alene i et annet rom lenger, han kan sove alene i mange timer! Han er veldig rolig om natta, han er ingen morgenfugl og han kan ha sine dager hvor det er best å la han få være i fred.

Men han kan være veldig kosete når han vil. Han er veldig glad i å henge på skulderen min. Vi steller han hver dag, med vask og børst og leker mye.

Han føler seg nok trygg nå enn de det gan gjorde de første ukene for han har endret væremåte og oppførsel. Han reagerer ikke så mye på at vi ordner maten og drikken hans, og lyder av andre katter er ikke så skummelt lenger. Han er mer seg selv nå vil jeg håpe og tro.

Er han ikke bare nydelig??? 🥰😍

#kjæledyr #katt #dyrebeskyttelsen #perser #bestevenn #familiemedlem #katten


Liker