Er visst feil det...

Jeg har pyntet til Halloween. Jeg har hengt ut pynt på utgangsdøra mi, ellers resten på kommoden i gangen. Jeg svarte på et spørsmål på Facebook om det med Halloween, pynt osv, og fikk kjeft tilbake. Jeg svarte at jeg pynter, men ikke ønsker unger på døra. Er visst feil å ville pynte og gjøre det fint for min egen del.

Hvis en ikke skal ha noen på døra så pynter man ikke og man skrur iallfall av utelyset. Hvilket jævla utelys?! Jeg bor i en jævla blokk! Jeg kan ikke bare gå ut og skru av noe lys her!

Og jeg pynter døra til jul også, det gjør de fleste her! Må jeg ta imot julebukker for det?! I think NOT!!

Faen til folk ass. Jeg er så møkk lei. Jeg kan virkelig ikke deale med dem! La meg styre min egen pynt, hvorfor skal jeg ha det så nakent og kjedelig?! Jo, for pynter jeg, må jeg også åpne for ungene. Bare glem det!! Pynten er for MEG! Jeg liker å ha det fint rundt meg, pynte opp med glitter og stas året rundt. Skal vel ikke trenge folk på døra av noen som helst grunn!

Men blir det noe feiring av Halloween i år i det hele tatt?! Skal folk feste, gå trick or treat, kle seg ut, gjøre hærverk, grise og ha det gøy?

Jeg er for litt gøy selvom vi er i en pandemi. Jeg syns ikke vi bare skal droppe alt. Ha en liten og rolig fest, ha det gøy, finn på noe, bare følg de reglene som er gitt med avstand og hygiene. Begge deler bør gå helt fint med normale og oppegående mennesker.

Pynt opp og pynt deg selv, Happy Halloween!

PS: Bildene er lek med redigeringsapper, kjempeartig! Nummer tre er originalbildet.

#halloween #tanker #tankerogytringer #tankespinn #tankertildeg #tankerommorgenen #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer