Endelig miiin!

Jeg har sett på denne flere ganger i butikken. Jeg hadde den lagret på inspo-albumet på kamerarullen min. Og jeg hadde den oppe på nettsiden hele tiden. Tror jeg var litt forelsket rett og slett.

Så var jeg hos tannlegen, null hull og fort ferdig. Fortjente en premie. Skal alltid unne meg noe etter sånt fordi jeg kommer meg igjennom det selvom angsten sier stikk av. Min mor var enig. Hun har jo sett at jeg har siklet på denne. Vært med til Panduro og sett. Men det trenger ikke alltid være noe dyrt. Så det var ikke i tvil.

Jeg bestilte på onsdag og i går, fredag kom den i posten. Den er så fiiiiiin!!!!!!

1. Bilde: Den har mange klistremerker. Symboler, tekst og tall. Jeg elsker klistremerker! Samlet på som liten og pynter nå min bujo med det.

2. Bilde: Sjabloner med forskjellige former til å lage rammer og pynt med. Har litt lyst til å prøve noe nytt med ukesoppsett til neste år og bruke denne planneren, og denne har så mye fint med seg så jeg har litt lyst å starte med det samme. Kan året gå fortere?!

3. Bilde: Ark med prikker. Så det blir en bulletjournal på en måte. Jeg kommer til å bruke det som det iallfall. Men jeg kan ta sider ut og inn, og det er jo ypperlig for meg som er venstrehendt og de ringene er i veien alltid.

4. Fargen: Altså, kanskje ikke helt en farge jeg ville valgt, men den eneste fargen de hadde i denne boka. Men heller denne fargen enn kjedelig svart. Grønt kunne vært noe, men jeg liker denne! Litt nervøs for at den fort kan bli skitten, men da kan jeg bare bruke underlag. Alt for å rettferdiggjøre kjøpet! Ja, jeg er forelsket! I en dottet planner. Sært ass!

5. Pennal: Strikken som holder boken sammen har en flat pennal på seg. Den har kun plass til noen få penner, men det får gå. Da kan jeg heller pynte og fargelegge da jeg kommer hjem hvis den blir med på tur.

6. Permen: Permen er i fin lys rosa, og den har mange lommer. Da kan jeg samle kvitteringer, bilder, billetter og sånne ting til å lime inn, kan bli kult.

#pandurohobby #dottedplanner #bulletjournal #bulletjournaladdict #bujo #planlegging #planlegger #bulletjournalen #planlegge

Liker