Endelig!

I går ble en super dag! Endelig fikk vi tatt bussen inn til Oslo igjen. Det trengtes virkelig! Jeg trenger rett og slett å komme meg bort fra hjemme innimellom og ut andre steder. Og i går gikk turen tilbake til Vår frelsers gravlund, en av mine yndlingssteder i Oslo. Vi besøkte noen graver og tok endel bilder. Etterpå gikk vi en tur avsluttet på Outland hvor jeg fant meg litt lego.

Jeg fikk øvet på bruk av munnbind også. Det gikk fint å ta det på og i starten var det helt greit. Men det skle hele tiden opp i øynene mine så jeg måtte dra det ned, men det satt jo ordentlig på. På slutten av t-bane reisa startet jeg å kjenne litt på den klaustrofobien jeg sliter med komme snikende, hodepine og måtte trekke pusten. Da jeg endelig fikk tatt det av var det utrolig befriende. På buss hjem trengte jeg heldigvis ikke bruke det. Men da vet jeg det går an å bruke i korte perioder.

#oslo #oslove #oslotur #oslolife #vårfrelsersgravlund #høst #høstfarger #høstmodus #høstbilder #høsten #høstdag #høstvær

Liker

Kommentarer