En vanskelig ettermiddag i går.

Alt dette med Corona, alle disse pressekonferansene, alt hva folk sier, foreslår, hva andre land gjør og mulig også Norge kommer til å foreslå, alt dette jævla maset og styret gir meg angst, jeg blir stressa og nervøs. Og når jeg blir sånn spiser jeg, mer og usunt. Og det er ikke bra! I går var en sånn dag, etter at jeg kom hjem fra jobb. På jobb kan jeg på en måte slappe av og tenke på andre ting. Det er derfor jeg ikke kan være inne, hjemme og se og lese nyheter. Det går aldri bra da! Så det er en grunn til mine turer andre steder enn akkurat hjemme! Det funker ikke for meg, for mye hjemme betyr mer angst og usunnheter.

Dette er noe jeg må gjøre noe med. Jeg må ut, bort, null nyheter og bare tenke på noe annet enn alt dette her. Jeg vil ikke ha det sånn og ødelegge for alt jeg allerede har gjort i denne matendringen. Jeg vil ikke spiser mer og usunt! Og jeg vil ikke ha noe mer med denne Coronadritten å gjøre! Jeg gidder og orker ikke mer! Og det er fullt lov å si det!

Jeg tror også at jeg trenger å flytte! Flytte vekk fra her jeg bor, få en litt større plass, nye utsikter og nye områder å utforske.

I dag tidlig gikk jeg en lengre morgentur. Det ble til nabokommunen da det ikke er så lett å unngå her når kommuner går inn i hverandre. Og det vil skje i ferier og. Krysse kommunegrenser er vel det minste problemet oppi alt sammen! Jeg nådde alle mål i dag lenge før klokka åtte, sunn og god frokost, smoothie til lunsj, så blir det salat til middag idag. Og null nyheter osv. Vil ikke ha en ny sånn kveld som i går.

Jeg liker å gå tidlige turer, gjerne før sju på morgenen. Etter ti kommer det flere ut og da trekker jeg inn igjen. Er ikke glad i å ha så mange rundt meg uansett om det er Corona eller ikke. Alene eller med min mor er best!

Men nå er det snart påskeferie! Og det skal nytes med null nyheter, null Coronatenking, ta fine turer ute og se Olsenbanden på tv. En pause fra hverdag osv! Det trengs og fortjenes!

#coronavirus #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Jag är så less på covid 😟 Jag vill de bara ska försvinna så vi alla kan börja leva normalt igen

nouw.com/blondina
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Jeg og! Skulle ikke vært lov at dette skjedde!

nouw.com/ingridmvsliv