En tur til Norsk teknisk museum, 25.7.20

Noe vi alltid har gjort, hver sommer så lenge jeg kan huske er å dra på Teknisk museum i Oslo. For de som ikke vet hva det går ut på er det et museum hvor du kan lese, gjøre, lære osv om teknikk og vitenskap. De har nye utstillinger hvert år, men det meste har vært der så lenge jeg kan huske, som teknoteket og bil og sykkel utstillingen.

Noe som var nytt i bilutstillingen i år er bilen som den gang Kronprins Olav og kongefamilien kjørte da de kom tilbake til landet etter andre verdenskrig. Fy for en bil!!!!

Krigshistorie og kongefamilien er to ting jeg finner veldig interessant så å se denne bilen var helt rått!

Noe annet som er nytt for i år er at det er Corona og ting er endret deretter. Det er mindre å trykke på, i Teknoteket er det mindre å gjøre, det er antibac overalt og piler som viser hvor du skal gå. Men alt det funker, det var uansett ikke kjedelig og jeg fikk et annet syn på andre ting jeg ikke har tenkt på før.

En kan lære å leve med dette, ha flere tanker i hodet samtidig, ha fine turer i sommerferien selv med smittefare. Folk der var veldig flinke, de hadde info om det i høyttaler hele tiden. Bare å vaske hender ofte og bruke antibac. Jeg var ikke i kontakt med mange der, men å gå forbi hverandre må vi jo uansett. Nå var det jo fint vær ute også, som har mye å si i forhold til kø osv.

Vi koste oss med lunsj og hilste på en nydelig kattepus som tydeligvis holdt til i nærheten for den vanket på utsiden som om den håpet på godbiter. Håper på en tur til snart da broren min ikke var med.

#sommerferie #sommerferie2020 #norsktekniskmuseum #tekniskmuseum #kjelsås #oslo #oslove #oslotur #oslolife #vitenskap #andreverdenskrig #kongefamilien #kronprinsfamilien

Liker