En ting jeg ikke takler (1)

Dyne: Jeg har helt sluttet å sove med dyne. Det er flere år siden sist jeg sov med dyne nå. Sist jeg prøvde dyne var for et par år siden da jeg hadde lungebetennelse og slet med å sove fordi jeg hostet hele natta. Min mor kom med forslag om å prøve å sove med skjerf og dyne for å se om det hjalp på hosten. Og det gjorde det ikke. Fikk følelse av å ikke få puste, det ble for varmt og voldsomt tungt. Så det var siste gang.

Jeg sover med et pledd istedet. Har i flere tykkelser, i senga bruker jeg noe som egentlig er et sengeteppe som skal ligge oppå senga om dagen. Digert på alle kanter og ikke så varmt, men jeg sover godt med det. Da slipper jeg også å tenke på om teppet er for kort på den ene eller andre siden.

Når jeg skal sove borte hvor jeg vet at det er dyner vi får så tar jeg med meg eget teppe og bretter dyna sammen og legger den under puta.

Så ja, sånn er det. Jeg sover med pledd året rundt, enten det er et tykt ett om vinteren eller et tynt et rundt rumpa om sommeren... Store, tykke dyner takler jeg ikke lenger.

#taklerikke #pledd #teppe #tepper #sove #sover #seng #senga #sant #orkerikke #sånnerdet

Liker

Kommentarer