En stor glede!

I går oppdaget jeg noe jeg ble veldig begeistret og glad for. På tv2 Sumo ligger det nemlig noen originale Astrid Lindgren filmer. Og det er og blir mine favoritt filmer! Jeg kan se de filmene om igjen og om igjen uten å bli lei. Pippi er nok den store favoritten, så kommer Emil og Rasmus på loffen, Ronja Røverdatter er vel den mest kjedelige vil jeg nok innrømme. De ligger ut januar neste år og det skal jeg utnytte for det fulle! Skal prøve å se en film hver kveld, og jeg begynte med Emil i går.

Emil vil alltid være litt spesielt da jeg har vært på inspillingsplassen og vært i Mariannelund og Vimmerby. Pippis klær har jeg sett på museum, samme med noen ting fra Emil. Og jeg har lyst til å oppleve byen de bruker i Rasmus på loffen. Sverige generelt er et utrolig flott land med mye spennende!

Dette er liksom noe av det største som kunne hendt akkurat nå og jeg er kjempeglad for den muligheten til å se filmene! Jeg har også SF kanalen som sender de filmene innimellom, men da ofte i et annet språk som finsk eller noe. Da mister jeg lysten til å se for jeg skjønner ikke noe av det. SF kanalen er svensk, ha bare svenske filmer da!

Uff nei, takk for meg.

#tv2 #tv2sumo #astridlindgren #astridlindgrenfilmer #emililönneberga #pippilångstrump #favoritter #favorittfilmer

Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Underbara berättelser i både bok och filmformat

nouw.com/stenhagenbettan
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,