En søndag på senteret og et møte med en barndomshelt

Nå på søndag dro min mor og jeg på senteret for å handle ferdig julegaver, og vi ble ferdige! Det er så digg å tenke på.

Vi startet med lunsj, jeg tok en regnbue-is og min mor en kakedeig-is. Når butikkene åpnet ble jeg ganske fort ferdig, mens min mor måtte se litt mer. Plutselig var det nesten tid for at Kaptein Sabeltann skulle komme og signere. Jeg ville gjerne ha et lite glimt av han bare, så jeg stilte meg ikke i signeringskøen, men ved siden av scenen. Der ville jeg få se han iallfall. Men så ba vakten oss om å gå litt til venstre og da skjønte jeg fort hvor han ville komme fra, rett forbi meg. Så jeg fikk tatt noen bilder av han.

Terje Formoe var også der, han som er den originale Kaptein Sabeltann, han som bar kostymet da jeg var barn og fan. Jeg drømmer fortsatt om å se show i Kristiansand... Men nå har jeg iallfall en selfie med han, og det var kjempestort å oppleve!

Etter det handlet vi mat og dro hjem, fem timer senere. Og vi skulle ikke være der så lenge, men tiden gikk så fort og vi måtte gjøre oss ferdig.

Men da er vi ferdig, og godt er det!

#strømmen #strømmenstorsenter #boksignering #kapteinsabeltann #terjeformoe #juleshopping #julegaver #snartjul #søndag #søndagstur #opplevelser #barndomsminner #barndomsminne #barndomsidoler

Liker

Kommentarer