En søndag i Oslo 31.3.19

Nå har det visst vært litt stille her, men nå har jeg noen innlegg planlagt så håper det får opp farten her igjen!

Nå på søndag var vi i Oslo en tur igjen. Først var vi en tur i gamlebyen, på kirkegården der og så oss litt rundt. Vi fant noen interessante mennesker som er begravet der, bl.a Christian Magnus Falsen, grunnlovens far.

Vi lette etter en spesiell, men det viste seg at han må ligge på en minnelund der sammen med flere uten et eget gravmerke.

Da vi var ferdige der tok vi en trikketur. Vi tok trikken fra gamlebyen til Rikshospitalet. Trikketurer er en fin måte å se byen på. Og vi fant noen steder vi må besøke til fots. Vi kjørte forbi en kirkegård hvor min bestefar på farssiden ligger som kunne vært interessant å finne.

Da vi kom til siste holdeplass som var Rikshospitalet gikk vi en runde og fant Gaustad. Der har de et museum jeg vil besøke engang. Ellers var husene også veldig fotovennlige. Men jeg likte meg ikke på den plassen. Alt som har med sykehus å gjøre er ingenting for meg. Jeg får så angst og dårlige følelser av det hele og det vil ikke bli en lett jobb for di som må bli med meg på sykehus hvis det skulle bli nødvendig. Gud forby at det noen gang vil skje!!!

Vi tok trikken ned til sentrum igjen og spiste på Max burger. Jeg spiste en kjempegod lakseburger og drakk milkshake. Jeg ble for mett for den nuggetsen så den ble kveldsmat. Etter mat tok vi en tur på Akershus festning.

Så kom tiden til det som var hovedgrunnen til Osloturen. Vi skulle se The book of mormon på Det norske teatret. Nå var det lenge siden sist vi hadde sett det stykket og jeg trengte virkelig å se det igjen. Beste jeg har sett og humoren er helt topp! Anbefaler en tur hvis du rekker å få tak i billetter.

En kjempefin tur ble det, med beste avslutningen.

#oslotur #oslo #søndagstur #søndag #teater #foto #helg

Liker

Kommentarer