En skikkelig stressende mandag

Uff for en dag det ble! Det gikk bra på jobben, jeg fikk blogget og ordnet med bilder, men til gjengjeld gikk jo batteriet fort ned, låste seg liksom på 78% en stund før den falt ned til 43%. Og det er ikke normalt, jeg måtte jo lade opp møkka telefonen på en PC da ledningen ikke passet i veggen og det gikk sakte, men den gikk like fort ned igjen.

I går kveld gikk med å finne ut muligheter. Jeg må helt til Årnes for å finne en fysisk butikk som er åpen og kan gi den hjelpen jeg trenger, greit nok, jeg kan reise et stykke for å ordne, men det er likevel litt skummelt nå det også. De kan vel ikke holde sentrene stengt sånn i evigheter? Folk vil jo alltid ha behov og trenge ting?

Så det var mye angst i går kveld, vondt i magen og hodet dunket så når jeg la meg sovnet jeg som en stein! Og når jeg våknet nå var det ikke bedre så det blir å slappe av idag, roe meg ned og finne en løsning, møte min mor på Apotek og ha laks og ris til middag. Det er min plan denne tirsdagen.

Så får jeg se åssen dette ender. Satser på at etter den 31, at noe kan åpne igjen, telefon butikker er en viktighet det også, mer viktig enn vinmonopol iallfall!

#irriterende #irritert #irritasjon #irritasjonsmoment #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det var det som skjedde med en av mine mobiltelefoner en gang også, batteriet var utslitt. Bruker man de mye så er ikke det så uvanlig. Håper det ordner seg 🥰

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, håper jeg og.

nouw.com/ingridmvsliv