En skikkelig latsekk-dag!

Det ble en endring i planene idag, det vi egentlig skulle idag ble flyttet til i morgen og idag ble det sofa under pledd med mye forskjellig på TV. Jeg har sett på NRK 1 og 2, Tv2, TV Norge, Fem, Viasat 4 og sovet en del. Det ble ikke feil med en sånn dag føler jeg.

Nå er jo denne uka snart ferdig, og jeg har en og siste ferieuke igjen. Før ferien starter så føles ferien så uendelig, at når den først kommer så kommer den til å vare lenge. Men når først ferien er i gang føler jeg på veldig dårlig tid. Alt for mye å oppleve på en alt for kort tid! Tre uker er egentlig alt for kort for en sommerferie. Men det er det jeg får, men en fjerde uke til gode. Vi har ikke fått gjort alt og vært overalt som jeg skulle ønske, Dokka og Lillehammer virker umulig å få til.. Vi er mer spontane enn planleggere.

Vi får se hva som skjer! Ha en fin kveld!

#sommerferie2020 #sommerferie #lat #latskap #latsekk #latsekkdag #hjemme #hjemmedag #sovedag #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagslykke #hverdagskos #ferietid #ferie #feriemodus #ferielivet #ferietanker

  • Hverdag

Liker

Kommentarer