En sånn mandag

I dag ble en tung start på dagen. Vanskelig å stå opp, skulle blogge om en drøm jeg hadde, drømmen sa jegvskulle blogge om blå sommerkjoler, men når jeg våknet var alt i hodet borte. Vanskelig å finne klær da det bare var 7 grader ute, vanskelig å finne sko som passer klærene, vondt i ryggen, små smertestikk i hodet..

Ville bare være hjemme med Nano, men kom meg på jobb så de kan få blogginnlegget sitt, (ja, jeg blogger for jobben, aktivumralingen.blogspot.com). Men det er en arbeidsoppgave jeg trives godt med. Tenk å kunne gå rundt på jobben og ta bilder og skrive om ting jobbrelatert? Er jo det jeg liker å gjøre her på min private blogg, bare litt mer privat, og nå kan jeg gjøre det i arbeidstiden også. Gøy!

Men det er normalt at mandagene kan være litt tunge, men når kan først får startet opp går det bare framover.

Denne uka har jeg ingen spesielle planer utenom på onsdag. Da skal min mor og jeg på et vandreteater på Akershus festning, og det heter krigens skjebner, og handler om andre verdenskrig. Kan bli interessant. Men er litt usikker når det kommer til været, da det er meldt regn. Vandreteater ute i regnvær, og omviser er i tidsriktig kostyme. Får se åssen det løser seg. Jeg har jo regnjakke og poncho som kan brukes.

Ha en fin uke! Blogges!

#mandag #mandagmorrablues #nyuke #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #blåmandag
Liker