En sånn dag

Da viser det seg å bli mer alvorlig. I går ble det gjort mange valg for vårt land, skoler og barnehager ble stengt, flere sosiale ting er enten forbudt eller stengt, det er endringer som angår oss alle. Folk hamstrer selvom det ikke er nødvendig, folk er mer bedrevitere enn andre, en tørr nesten ikke gå ut i frykt for å bli kjeftet på. Norge er nærmest nede en stund nå. Utenom butikker som skal være åpne som vanlig.

Nå også meg. Jeg var litt i tvil hva jeg og min jobb kom til å gjøre nå. Min jobb er via Nav. Og jeg har vært i jobb som vanlig, men for ca en time siden fikk jeg altså vite at jeg også skal være hjemme i to ukers tid. Altså ikke i karantene, jeg har lov å gå ut hvis jeg vil det. Men jeg skal ikke på jobb. Jeg skal heller ikke dra overalt fordi jeg har nå ikke fornyet månedskortet mitt for jeg ville vite hva som ville skje først. Jeg kommer til å handle om nødvendig eller gå en tur, men være hjemme. For jeg er ikke i karantene, og vil ikke at andre skal slenge kommentarer fordi jeg går ut litt. Jeg vet at folk har vett til å slenge kommentarer når det gjelder.

Det vil bli en merkelig tid framover.

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #nouwblogger #nouw2020 #coronavirus #tanker #ytringerogtanker #minetanker #hverdagstanker

Liker