En rolig fredag

Som bildet viser så har Nano og jeg bare hatt en latsekkdag. Mye søvn og litt innleggs planlegging. I morgen kommer et innlegg om hva som har kommet i posten denne uka. Blir endel lesning framover!

Uka har også vært rolig, lite som har skjedd, bare vanlig jobb og en tur til på biblioteket. Alt kan fås tak i digitalt, på Internett osv, men det er noe eget å sitte ved et bord i et bibliotek og bla i en bok. Det har fortsatt sin sjarm for meg. Jeg er ikke enig at alt skal skje digitalt. Det er bra og sunt å komme seg ut og litt bort for å finne ut og forske selv også, så kan det digitale komme innimellom.

Nå blir det en rolig helg før jeg setter igang med den siste uka på jobb før min tre uker lange sommerferie. Jeg har igjen tre gulrøtter! Vi har ingen spesielle planer til spesielle tidspunkt, men vi har noen ferietradisjoner som det ikke finnes noen vei utenom. Jeg ser virkelig fram til noe annet enn å bare jobbe, trenger å komme litt bort fra vanlig hverdag. Håper på en dagstur til Lillehammer, to ting jeg vil se der. Også en tur til Dokka for å besøke familiens graver. Har ikke vært der på 10 år, vet ikke åssen graven til bestefar ser ut engang, har ikke vært der siden begravelsen. Gravsafari familieedition der altså! Får krysse det som kan krysses for at det går bra. Men det gjør det nok. Jeg trenger noen andre opplevelser!

God helg!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #snartferie #tankerogytringer #tankerogmeninger #meninger

  • Hverdag

Liker

Kommentarer