En rolig dag i går

I går ble jeg bare hjemme. Kort oppsummert var dagen sånn: Frokost, Ullared, mot i brøstet og kongen av Queens på TV, muttern leverte tilbake bilen, jeg sov med nano mellom beina, det ble et strømbrudd, nano kjølte seg ned på gulvet, jeg så på YouTube, et intervju med de som nettopp kom ned fra den internasjonale romstasjonen etter å ha vært der i over 60 dager, de fikk romferd til å bli interessant! Etter det dusj og i seng. En veldig rolig dag. Og det må man ha innimellom, og nå er moroa snart over også!

For dette er nemlig de siste dagene mine med ferie før jobb på mandag. Og helgen er full av gøye ting. Idag skal vi på Norsk folkemuseum igjen. Må innom der et par ganger bare i ferien. Og på søndag bærer det avsted tilbake til sporveismuseet for en veteranbuss tur i byen. Får se om jeg er med der, ikke helt bestemt meg.

På mandag kommer jeg nok til å være et nervevrak! Det pleier jeg alltid å bli etter ferier når det er tilbake til jobb. Uansett om jeg snart har vært der i ti år og kjenner til de fleste der. Nå er jeg avhengig av bussen til og fra jobb og i går var det snakk om en anbefaling om munnbind på eventuell full buss. Jeg vet jo ikke engang om jeg takler å bruke det, pga klaustrofobi så liker jeg ikke å ha ting fast i ansikter bl.a. Håper jeg ikke trenger det, men vi har kjøpt inn en eske i tilfelle. Men 800kr for 50 stk, det er RAN ass! Jeg har ikke råd til sånt! Så hvis det skal bli et krav må det skje noe drastisk med den prisen.

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankerommorgenen #tankertildeg #meninger #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer

Inger,
Deilig med rolige dager
Man trenger det.
God helg.
Instagram.com/helseinsta
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,