En risikosport!

I disse tider er viktige butikker stengt og da tenker jeg først og fremst på skobutikker. Hvis du har lest noen innlegg her på bloggen har du nok fått med deg hva jeg synd om det.

Jeg er aktiv, går turer, stolpejakt, jobber, osv. Og da pleier jeg å bruke sko på beina. Men det folk tydeligvis ikke skjønner er at sko slites ut! Og det er viktig å ha gode sko på beina når man skal gå mange kilometer! Det kan vente sier de da, kjøp på nett hvis det er så viktig! Folk har jo blitt helt håpløse!

Det er ikke bare å kjøpe sko på nett, det er en risikosport! Man kan vinne og man kan tape. Sko er dyrt og skal være gode å ha på føttene. De skal være lette å ta på og få av seg. Og den beste måten å finne ut dette på er å besøke en skobutikk hvor det i tillegg er hjelp og få til å måle opp føttene, de har kunnskap og vet hva som passer til forskjellige aktiviteter. Føtter er forskjellige, noen må ned en størrelse, noen må opp, kommer helt ann på sko og føtter.

Det beste for min del er å gå inn i en fysisk butikk, prøve sko, finne de som sitter fint på min fot, om de har kanter, er trange og ubehagelige eller om de er gode og behagelige og har god passform for mine føtter.

Men i desperasjon har jeg drevet risikosport! Jeg kjøpte et par på nett og jeg var nervøs for det. Jeg hater sånn usikkerhet, det gir meg angst og går utover humøret mitt. I går, torsdag kom pakken med skoene og det viste seg at jeg traff gull denne gangen. Heldigvis! Om det blir gode tur og terreng sko tviler jeg på, det er de litt for fine til. Men til jobb og andre ting kan de bli fine. Jeg må gå de inn litt, men de satt behagelig på og virket ikke trange og uten kanter. Men jeg gruer meg til de grusomme gnagsårene på hælene. Slår aldri feil med nye sko!

Jeg håper jeg fysisk kan besøke skobutikker igjen veldig snart, jeg har også et par gavekort jeg har planer om å bruke på sko i en spesiell butikk som har tursko bl.a. Men det kan også hende at jeg prøver meg på risikosporten igjen på sko jeg vet kan være eller ser behagelige ut.

Det skjønner ikke regjeringen. At de stenger ned viktige butikker. De folka er virkelig håpløse og tette i hodet, og som jeg også har sagt tidligere eier jeg ikke støtte for denne nedstengningen de driver med for tiden. Det har vart i flere uker og måneder nå og det er på tide å få tak i andre ting enn bare mat, alkohol og apotekvarer. Mye annet som er like eller mye mer viktig!

Sånn ser iallfall skoene ut.

#sko #shopping #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #meninger #minemeninger

  • Klær

Liker

Kommentarer

Matlykke_me_myself_I
Matlykke_me_myself_I,

Anbefaler deg å prøve Hoka. Jeg sverger til disse skoene som kun veier 200gram. De er en drøm å bruke til hverdags, turer i terrenget, jogging og jaggu meg til kjole om en ønsker det😃

nouw.com/matlykke_me_myself_i