En opplevelse rikere!

I dag var dagen jeg bare måtte igjennom det. To døgn med kvalme, redsel og nervøsitet. En dårlig nyhet på jobb på mandag og stengt iallfall ut uka, alle må testes.

Du skjønner vel hva jeg snakker om? Det ligger jo i tiden nå. Grusomt og høvelig hele greia!

Jeg har nettopp kommet hjem fra teststasjonen i min kommune, måtte ta buss til og fra, gikk bra da jeg ikke er i karantene. Fikk ha med meg min mor, evig takknemlig for det! Hva skulle man gjort uten en mors støtte oppi alt dette? For meg er det helt normalt, har ingenting med alder og modenhet å gjøre, handler om støtte og trygghet. Og for meg som sliter med å prate med folk fra før fant dette mye enklere også.

Det var veldig fort gjort også! Ventet lenger på å komme inn enn det tok å være der inne. Sykepleieren var flink til å forklare hva hun brukte og hva hun skulle gjøre. Stakk inn og vrei i seks sekunder X2 og ut og hjemme igjen på en halvtime! Utrolig effektivt.

Nå er det bare å vente på svar. Dette er vel nesten verre igjen. Positiv eller negativ? Når ble det negativt å være positiv egentlig? Hehe, merkelig å tenke på.

Og åssen jeg opplevde det hele? Veldig fort gjort! Vi rakk nesten ikke å reagere før det var ferdig. Ikke vondt. Bare merkelig.

Jeg vil helst ikke gjøre det igjen heller. Men da vet jeg hva jeg går til uansett.

Da er det som sagt bare å vente! Og jeg har en utrolig god venn i Nano som vil være i nærheten og bare kose. Hva skulle man gjort uten kjæledyr og mødre?! Ta vare på dem sier jeg bare! Takk for hjelp og støtte kjære muttern!!

#coronavirus #corona #coronaviruset #coronathoughts #coronatider #covid19 #test #førstegang

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Krysser fingrene for at testen er negativ 🤞

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Jepp! 🤞🏻

nouw.com/ingridmvsliv
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Testen var negativ! 👍🏻😀😁

nouw.com/ingridmvsliv