En morgentur på fredagsmorgen!

Jeg fikk tatt meg en morgentur i dag også. Fikk på meg mine glitrende joggebukser og fløy oppi trærne! Haha, neida. Denne ble litt kortere enn på onsdag også. Men det er ikke lengden det kommer an på, men at man faktisk kommer seg ut!

Jeg trenger virkelig at XXL åpner snart så jeg kan finne meg gode tursko. De skoene jeg bruker nå har begge tynnslitte såler og jeg bruker avispapir inni skoa for litt demping. For meg er det helt uaktuelt å kjøpe sko på nett da jeg må prøve dem først. Alt kan ikke kjøpes på nett og det tror jeg folk ikke skjønner! Hvem for en slags tulling bestemte at skobutikker burde stenges nå?! Er det ikke nå mange faktisk går på turer? Er jo helt på trynet idiotisk. Og mange skobutikker risikerer jo å gå konkurs etter dette her, hvor kjøpe sko da?! Nei, dette her støtter jeg overhodet ikke! ÅPNE OPP sier nå jeg!

Men det var lite motiver og finne på denne morgenturen. Og da var det nesten bortkastet også i mine øyne. Derfor deler jeg bilder fra morgenturen på onsdag.

#morgenstund #morgentur #fredagsmorgen #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur

  • Hverdag

Liker

Kommentarer