En mislykket stolpejakt

Jeg hadde planen klar på tirsdag kveld. Jeg skulle opp halv seks og være ute av døra i sju tiden. Alt gikk bra helt til jeg gikk av på Middelalderparken i Oslo og så at den Majorstuen trikken som gikk derfra gikk helt feil i forhold til hvor jeg skulle. Men jeg tok den til Majorstuen i håp om at det var lett å finne riktig trikk der, men nei. Der var alt forandret. Der det var holdeplass før er det ikke lenger nå. Så jeg startet med å gå forbi Frognerbadet hvor det skulle være en stolpe, den fant jeg ikke. Jeg gikk igjennom Frognerparken og havnet tilslutt på et sted som heter Thune. Mellom Thune og Frognerparken fant jeg noe veldig interessant! Du husker barne-tv serien Huset med det rare i? Det huset så jeg mellom noen trær! Det huset ble brukt i julekalenderen Amalies jul også. Så jeg fant noe artig likevel.

Jeg tok så trikk fra Thune til Solli for å finne den riktige Majorstuen trikken, gikk av på Frogner plass og fant iallfall to stolper. Så dro jeg hjemover. Da gadd jeg ikke mer og avtalte at min mor og jeg tar turen igjen på lørdag hvis været blir bra. Da finner vi iallfall fram til noe mer riktig enn det jeg kan alene.

Min sted og retningssans suger mer enn balle og jeg hater det virkelig! I Oslo er jeg jo kjent enkelte steder så det bør hovedsakelig gå bra, men når jeg først er ute så går det til satan!

Bedre lykke neste gang!

#stolpejakten #stolpejakt #oslo #oslove #oslotur #oslolife #majorstuen #frognerparken #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur #vigelandparken

Liker

Kommentarer