En magisk Harry Potter drøm

I dag forsov jeg meg. Hva som skjedde var dette.

Jeg drømte at jeg var i en slags butikk med masse Harry Potter greier. Jeg fant et spill en kunne prøve i butikk og det gikk ut på at ved hjelp av en penn skulle jeg flytte på ting på en gammeldags tavle i Huset på prærien stil. Jeg klarte det bra først, flyttet på en svamp, bøtte, kritt, skrev og børstet tavla osv. Men så kom det flere og flere folk som også ville prøve og det samlet seg en stor gjeng med folk rundt meg. Det kan ikke ha vært corona i drømmen for der var det ikke mye snakk om en meters avstand!! Ting begynte å gå i bakken da jeg ble mer og mer ukonsentrert. Med den magiske pennen klarte jeg å få tavla til å falle fra ned veggen og så gikk jeg. Folk ble så sure fordi spillet var ødelagt. Da sa jeg: det er til pass for dere da jeg ble forstyrret og dere satt så innpå meg at jeg ikke klarte å konsentrere meg.

Så våknet jeg. Og så at klokka var godt over sju, at jeg hadde forsovet meg med 20 minutter. Hadde jeg skulle på jobb hadde det vært krise for bussen går på den tiden jeg våknet. Men heldigvis er det helg for meg nå så jeg kunne dra meg litt ekstra og skrive ned denne drømmen.

At denne drømmen ble så magisk kan være fordi jeg har bygget Harry Potter lego på onsdag og i går, at det ga mersmak og jeg bare vil bygge mer. Og at jeg har ventet på min magiske ugle i over 20 år som skal komme med mitt Hogwarts brev! Det må ha skjedd noe på veien...

#drøm #drømmer #drømmeromnatten #drømmeland #natt #natta #natten #nattesøvn

Liker

Kommentarer