En liten tur på senteret

Min mor og jeg tok oss en tur på senteret istad for vi måtte ha ting. Vi kjøpte en stor sekk med kattemat til Nano, det var det viktigste. Jeg tok meg en tur innom Søstrene Grene for å se etter ting, vi var på Apotek for jeg trengte mer minipiller, og vi var på Normal for mer skåpe og vitaminer. Så nå er jeg sikret en god stund framover. Jeg hamstrer ikke, men tar med det jeg trenger. Butikkene stenger ikke, så skulle jeg trenge noe tar jeg meg en rask tur ut.

Det var endel folk på senteret, folk skulle på Apotek, det var stress på Rema, og noen var på shopping med familie og venner. Litt som normalt, men samtidig ikke. Flere steder var stengt, eller hadde regler å følge. Det var antibac stasjoner rundt omkring som det var kø på. Det var en merkelig og en litt alvorlig stemning, men de fleste prøver vel å holde motet oppe.

Vi får bare ta dette som det kommer, gjøre så godt vi kan og satse på at det blir som normalt igjen etterhvert.

Som jeg leste i stad; Gjør som ved dugnad i borettslaget, hold avstand eller hold dere hjemme!

#lørdag #helg #helgen #helgehandle #shopping #kattemat #diysøstrenegrene #søstrenegrene #nouw #nouw2020 #coronavirus #coronavibes #corona #senteret #strømmenstorsenter

Liker

Kommentarer