En liten irritasjonsliste (Del 1?)

Hva gjør meg sinna og irritert? Det meste vil jeg tro... Hehe. Denne lista har jeg jobbet meg igjennom i er par år nå.

- Dyreplageri, det verste jeg vet! Folk blir mindreverdige i mine øyne om de ikke klarer å oppføre seg pent med dyrene. Dyrene blir fort mer verdt enn deg!

- Folk som roter der jeg har ryddet. Det går da an å henge opp etter seg og ikke bare slenge det over stativet som en latsekk? Ærlig talt, ha litt respekt! Hvis du vil handle i en ryddig butikk så kan du jo hjelpe til med det ved å rydde etter deg selv. Ja, det er min jobb å rydde i hyller og få det fint, men det er også deres jobb å rydde etter deg selv! Jeg er ikke morra di! Hvis noen spør om hvorfor det ser så rotete ut skal jeg jammen meg si at det har vært noen ubrukelige og udugelige slusker av noen kunder her. Ja, jeg blir forbanna og møkk lei! Og det kan få meg til å si mye rart.

- Folk som ikke rydder etter seg på cafeer som har lagt opp til å kunne gjøre det. Er ikke så vanskelig å gjøre det litt hyggelig på bordet til neste person som vil sitte der?

- Folk som står i veien. Stell deg inn til siden når du blir usikker og ikke bare stopp opp midt i gata og se deg rundt. Du sperrer for de andre som vet hvor de skal. Gjør ikke dette spesielt ved rulletrapper for da blir du gått ned av de som kommer bak deg. Og da er det ikke verdt at du blir sur for det er du som står i veien.

- At ting skal skje midt i døråpningen. Går vel an å gå inn i rommet da og ikke stå midt i døra så vi andre ikke kommer oss verken inn eller ut. Det er så utrolig latterlig!

- Folk som stopper brått opp, men så bestemmer de seg for å gå igjen da jeg prøver å komme meg forbi. Selvom du stopper opp så betyr ikke det at vi andre må det og da bør du stoppe sånn at vi kommer forbi. Og hvis vi kolliderer når jeg prøver å komme forbi er det ikke jeg som er uhøflig, men du som er i veien.

- Folk som breier seg i rulletrappa sånn at det ikke går an å gå forbi. Stå til høyre og gå til venstre, hørt om det noen gang? Ikke det? Ta trappa eller gå en annen vei.

- Dårlig plass på bussen. Og måtte sitte sammen med fremmede. La folk som ønsker det sitte alene i fred!

- Ungdommer som presser seg inn bakdøra på bussen før andre rekker å komme seg av, og det gjelder ikke bare ungdommer, men også de som går av og på på t-baner og trikk og. Du får bedre plass ved å slippe av folk før du går på.

- Folk som samler seg i første vognen på trikken. Trikken er lang, gå bakover! Liker ikke at folk sperrer dørene så det blir vanskelig å komme av.

- De som forventer å få sitte ved siden av meg på f.eks bussen. Ja, greit hvis du tar vindusplassen. Jeg hopper ikke inn og jeg vil ikke risikere å ikke komme meg ut og av igjen for det slår aldri feil at personen sovner og jeg får ikke sagt ifra uansett.

- Å havne bak eldre/trege folk. Det gjør jeg alltid, det er så typisk. Jeg har liten tålmodighet for sånt.

- Insekter som flyr rett i ansiktet mitt.

- Folk i butikk som ikke lar meg titte i fred før de spør om jeg trenger hjelp. Jeg vet som oftest hva jeg er ute etter. Og trenger jeg hjelp så sier jeg fra eventuelt.

- Når noen hoster og nyser rundt meg. Jeg ble smittet med noe så alvorlig som en lungebetennelse for noen år siden. Og nå er jo Corona en greie også. Er det rart jeg får noia når noen hoster og nyser rett ved meg? Er så redd for å bli syk igjen etter det helvete jeg gikk igjennom for noen år siden. ALDRI mer!!

Hvorfor forventer de som drikker kaffe at de som ikke gjør det likevel skal ordne kaffe til dem? Sette på trakter osv? Hvorfor skal jeg lage noe jeg ikke kan få gleden av selv? Dessuten tenker ikke vi over det å sette på kaffe fordi vi ikke drikker det og da ikke trenger å lage det. Sier ikke det et selv?

Da stopper vi her, og kommer jeg på noe mer blir det nok en del 2.

#irriterende #irritert #irritasjon #irriterad #irritasjonsmoment

Liker

Kommentarer