En liten hei

Hei fra høstferien! Det ble visst litt stille fra meg så jeg tenkte å stikke innom for å si hei!

Jeg har kost meg med denne ferien, godt med en liten ferie fra hverdagen. Her er litt av hva vi har gjort.

Mandag 14.10: Norsk folkemuseum! Det var jo meldt regn omtrent hele denne uka så det var litt vanskelig med å finne dag til en tur dit. Men vi tok sjans på mandagen og det ble en kjempefin dag! Fikk tatt masse bilder og koste meg skikkelig der. Det var også denne dagen instagram ikke virket.

Tirsdag 15.10: Shopping i Charlottenberg. Min mor leide oss bil og vi tok en tur over grensa for å shoppe litt, selvom jeg aller helst ville til Vimmerby, men da måtte vi planlegge litt mer. Jeg fikk gjort ferdig adventskalenderen min, fant meg to gensere og en veske. Jeg så også på sko, men fant ingenting noen steder som jeg kunne tenke meg, og det tok litt på humøret så vi ga det opp. Jeg fant også ut at for min del foretrekker jeg Nordby ved Strömstad istedenfor Chlatten. De manglet noen butikker... Men en fin tur!

Onsdag 16.10: Strømmen storsenter. Her fant jeg metall-sugerør, sko, endelig og en Teddy-jakke på Zizzi. Gleder meg til å bruke den, tror den kan bli fin til vinter. Avslapning resten av dagen, digg det og. Irritasjoner over instagram som ikke virker.

Idag, torsdag 17.10: Fortsatt tidlig på dagen, men allerede gjort mye! Startet dagen med en influensa-vaksine. Roer ned hypokonder-bitchen i meg. Fortsatt irritert over instagram, skrudde av og på tlf, slettet app to ganger før det i det hele tatt funket litt. Vet nå ikke om feilen er hos den eller hos meg, men jeg har gjort det jeg kan nå. Får håpe det funker framover nå. Fått voksen-poeng ved å betale regninger og nå bare avslapning resten av dagen.

Dette er det vi har gjort hittil, hatt en fin ferie foreløpig. Vi har bare resten igjen.

Blogges!

#høstferie #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #norskfolkemuseum #charlottenberg #instagram #influensavaksine #shopping

  • Ferier

Liker

Kommentarer