En kjole, tre år.

Skrevet i går!

I dag brukte jeg som skrevet en gul kjole fra Indiska. Den har jeg brukt i tre år nå. Et klesplagg har ingen utløpsdato. Så lenge plagget er helt og ikke misfarget kan det brukes i hundre år! Det er bare tull å bytte ut garderoben hver år hvis klærne fortsatt passer, er hele og brukbare. Mange av mine klær er flere år gamle, og fortsatt like brukbare. Forskjellen nå er at jeg krymper i størrelse og klærne blir større på meg, men ikke så mye at det ser dumt ut. Men alt dette er selvfølgelig smak og behag! Dette er bare hva jeg mener om saken.

Men ja, en kjole, tre år. Ser du foresten noe forskjell på meg? Jeg gjør ikke det, min mor gjorde det. Den rullen på magen på første bilde kan være tightsen, i dag har den ikke rullet ned. I midten vet jeg ikke. Men det er noen kilo forskjell, det er det. Og det er jo gøy for da sitter også kjolen bedre på.

#indiska #indiskaofficial #myindiska #sommerkjole #sommerkjoler #antrekk #dagensantrekk #klær #plussizeklær #sommerklær #outfit #outfitoftheday #outfitinspo #outfits #outfitbild #outfitinspiration #outfitpost #outfitgram

  • Klær

Liker

Kommentarer