En kjip start på juleferien og ett år med Nano.

I dag var egentlig siste dag på jobb for meg før juleferien, da jeg bruker opp en ferieuke jeg har til gode. Men den ble ikke som jeg planla.

Jeg hadde funnet fram brodder til holka ute, planla å gå til bussen i god tid for å gå sakte for jeg stoler ikke helt på brodder. Men så våkner jeg med smerter i nakke og hode. Typisk altså! Og når jeg har de smertene er det bare et kaldt og mørkt rom som hjelper, dette biter ikke paraceten på engang! Så jeg sto opp og la meg i sofa med Nano med TV lavt i bakgrunn for litt lyd. Var oppe så vidt og spiste litt før jeg sov litt til, og da klokka var rundt 13 kjente jeg ikke like mye til smertene lenger så da kunne jeg starte å gjøre ting. Men det var for sent til å dra på jobb da jeg slutter 14.00. Ikke helt sånn jeg ville starte siste dag før ferie.

Og etter jobb skulle jeg møte min mor i Oslo for å shoppe litt til jul, men det ble dyttet fram til i morgen. Selvom jeg kunne orke nå, men blir for stress, for nå må jeg tørke kjøkkengulvet også da Nano løp rett inn i vannskålen sin og sølte helt vanvittig! Ikke første gang, men han fikk vel en raptus igjen, Hehe. Søtnosen det!

Apropos Nano! I dag er det ett år siden vi hentet han hos Dyrebeskyttelsen. Den lille stakkaren har ikke hatt det lett før han kom til oss, vi håpet på å gjøre det litt bedre, og det virker som vi har klart oss. Pelsen har vokst så han må stelles hver dag, han skal etter nyttår få vaksinen sin, og det ser ut til at han trives. Matbror er hans store helt, han er en ti minutters pus, noe som vil si at hvis han vil opp å kose så tar det gjerne ti minutter før han begynner å tenke på å ville ned. Og han spiser ca i ti minutter. Vi har lært mye nytt med å ha en perser i hus, har vært litt uenigheter, men vi lærer og tar det som det kommer. Vi håper på veldig mange år til med vår kjæreste Nano!

#juleferie #dårlig #dårligdag #dårligstart #ettår #perser #katt #katten #kjæledyr #snartjul #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Ja, håper det. Men dette er smerter jeg får ofte da jeg sliter med stive skuldre og nakke. Ja, Nano er kjempenydelig! 🥰😍😊
nouw.com/ingridmvsliv