En kjempefin julaften!

Dagen i går var kjempekoselig. Det ble en helt vanlig julaften for oss. Vi så de obligatoriske filmene på TV, jeg har veldig lyst til å besøke det slottet fra Tre nøtter til Askepott og finne den skogen i Reisen til julestjernen. Og dra på gravsafari for å finne graven til Knut Risan, han er jo en stor del av julen.

I år ble det kalkun til julemiddag da ribben i fjor ble for voldsom for alles mager. Men kalkun er så utrolig godt så det som en ny tradisjon kan jeg overleve!

I julegave fikk jeg så utrolig mye fint! Bøker, godis, lego og hobbyting for å oppsummere på en enkel måte. Men det kommer et innlegg etterhvert om det. Nano fikk også gaver som tydeligvis falt i smak!

I dag er planen å komme seg litt ut, har sittet inne siden søndag så en luftetur er på sin plass. Får se hvor vi havner.

Ha en fin første juledag videre!

#jul #julen2020 #jul2020 #julekos #julen #juletradisjoner

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det er så fint at man våkner opp 1 juledag, og kjenner at julaften ble fin. Sånn ble det også hos meg. Det slottet i Tre nøtter til Askepott ligger vel i Tjekkia, hvis det fortsatt er et eget land... Sikkert vært veldig flott å besøke det. Jeg elsker å gå rundt på gamle slott, og ettersom jeg har feriert mange år i Danmark har jeg vært på noen der 🥰

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Jeg skulle likt det å besøke slott jeg og. 😍

nouw.com/ingridmvsliv