En irritasjon på gåtur

Når jeg går over en parkeringsplass, så står det biler på tomgang og eier ser opptatt ut. Jeg går forbi og da skal bilen plutselig kjøre, men da må den vente på at jeg har fått gått.

Hvis personen i bilen ser at jeg går og skjønner at den må vente til jeg har fått gått, hvorfor venter personen ikke med å kjøre til jeg har fått gått? Det tar ikke mange sekunder det. Det er like mye lov å gå der som å parkere..

Og dette skjer andre steder også, f.eks utenfor jobben min. Folk står på tomgang og med engang jeg stikker nesa utenfor døra skvetter personen og begynner å rygge. Akkurat som personen ventet på at noen skulle komme for så å begynne å rygge, men må uansett vente på at jeg har fått gått. Jeg skjønner det bare ikke! Og jeg kan love at jeg gjør meg tregere da for sånt er bare unødvendig.

Ikke begynn å kjøre eller rygge når du ser en person gå der du kommer til å kjøre. Dette skjer ikke ute på veien, men gjerne på en parkeringsplass utenfor butikker. Det er normalt å gå der og folk må få gå dit de skal også, eller du kan kjøre før du ser noen gå. Drit i å stress med å plutselig måtte kjøre når du vet du må vente likevel..

#rant #irritasjon #irritasjonsmoment #tanker #meninger #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv

Liker

Kommentarer