En hobbydag

I dag startet jeg på et nytt Diamond painting. Jeg burde egentlig fullføre det med Titanic motivet jeg også holder på med, men det er så mørkt og jeg hadde heller lyst til å drive med et med sterke og klare farger.

Denne er litt annerledes da det er tykkere og på et slags lerret og ikke på ark, og denne er kjøpt på Ark bokhandel i Oslo og ikke på Wish eller Ali Express som de andre er fra. Ark hadde noen forskjellige i små og store størrelser. Denne trenger jeg ikke klippe til eller ramme inn heller når den er ferdig. Motivet er av fugler og blomster og fargerik som sagt! Gleder meg til å pynte med det når det er ferdig.

Dette er en så koselig og rolig hobby, se en serie, YouTube, en film eller hør på radio og sette seg ned med dette og timene går fort unna. Enten klarer man å fullføre et bilde på en sitting eller kanskje ikke, men da har man alltid noe å komme tilbake til når tiden er der. Jeg storkoser meg alltid med dette her.

På fredag har jeg tenkt meg på en tur ut, men når jeg kommer hjem kan det hende jeg fortsetter. Nå må jeg bare fortsette og gjøre det ferdig!

#hobby #hobbyblogger #hobbybloggare #hobbyer #diamondpainting #diamondart

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Diamond painting er koselig hobby 🍀har to bilder selv jeg holder på med sånn av og til 😂prøver å få litt tid innimellom ❤️

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Enig, lurt å ha god tid på det så man kan sitte med det litt og ikke bli avbrutt. 😄

nouw.com/ingridmvsliv
ThereseHusseinMEDIUM
ThereseHusseinMEDIUM,

Homecraft.com har de beste bildene og du kan få lage dine egne bilder ❤

nouw.com/theresehusseinmedium
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ååååå, takk for info! Det må sjekkes ut. Jeg har jo noen private bilder det kunne vært gøy å lage på denne måten! 👍🏻👍🏻❤️

nouw.com/ingridmvsliv