En helg med opplevelser

Da er dusjen og kveldsstellet ferdig og jeg tenkte å skrive dette før jeg slukker lyset.

Denne helgen har vært både opplevelsesrik og rolig.

På fredag hadde også min mor fri så da tok vi en rolig morgen før vi dro inn til Oslo for å levere inn og låne nye bøker. Jeg fant meg en interessant tegneserie jeg skal lese så fort jeg har lest ut boka jeg allerede holder på med. Etterpå tok vi en tur på operataket og tok bilder som blir eget innlegg. Så spiste vi lunsj før vi tok en tur til Aker brygge og buss hjem.

Lørdagen ble veldig rolig med litt blogg og soving, YouTube og lesing.

Søndag var både aktiv og rolig. Morgenen startet rolig før vi bestemte oss for å gå en tur. Jeg må som jeg har skrevet før bli enda mer aktiv på fridagene mine. Og en søndagstur ut i blåst og vind med høstfarger bør vel være bra? Vi tok masse bilder her også som blir eget innlegg, hilste på en utrolig nydelig hund og så noen nydelige hester på vår vei. Turen tok litt over en time og når vi kom inn spiste vi lunsj og jeg tok en lur. Slet med en hodepine også etter tur. Men det gikk heldigvis over. Jeg hørte på podcast på ettermiddag og kveld. Jeg er ganske sen når det kommer til podcast-greier, startet å høre på det tidligere i år på Spotify og jeg har sett noen har startet i 2016 osv.. Kan ikke få med seg alt heller.

Nå starter en ny uke med nye muligheter. Jeg har ingen planer denne uka, bare jobb og hjem foreløpig. Greit det og. Får da se om det blir litt farting til helgen igjen.

Skrevet søndag kveld.

#minhelg #helg #nouwseptemberchallenge #helgen #helgekos #hjemme #opplevelser #foto #fototur #oslo #oslove #oslotur #oslolife

  • Hverdag

Liker

Kommentarer