En flydrøm

Nei, jeg har ikke en drøm om å fly på dem måten at jeg skal styre flyet, for jeg har vanvittig flyskrekk at det å sette mine bein på en flyplass gjør meg stressa. Nei, jeg drømte om at jeg satt i fly.

Jeg satt bakerst med et eldre par da min mor jobbet der de styrer, men det var full innsikt dit og jeg så henne vimse att og fram med en annen dame som snakket tysk mens to men kjørte. Jeg ener ikke hvorfor, men jeg ropte til min mor hele tiden; KIKKERT MED LYYYS!!!!! Men hun hørte det aldri og jeg ble uvenner med alle på flyet pga all ropingen min.

Vi landet og lettet om hverandre, vet ikke hvorfor. Plutselig sto vi midt i bilveien og lettet mellom to busker før vi landet igjen. Og da lettet vi rett bak ryggen på to menn med hund som så på utsikten. De skvatt og vi hørte alt de mennene sa. Fy flate, var det det det var sa de og pekte på flyet.

Så landet vi igjen og alle gikk da av flyet. Det var en slags utehall hvor folk spredte seg rundt og ventet på neste avgang. Jeg ble spurt om å holde veska til en mens hun og en venn gikk på do. Hun lignet på Victoria Justice. Jeg møtte også på min mor som lurte på hva jeg hadde ropt.

Det tok lang tid før hun jeg passet veska til kom tilbake. Men da fikk jeg plutselig låne en smart-klokke av henne. Den hadde spill og steder man kunne bestille seg kaker og snacks ombord på flyet. Folk begynte å samle seg rundt flyet igjen og da gikk min mor og jeg på do før vi gikk dit igjen. Vi gikk ned en trapp og hoppet i noen sofaer som sto rett ved trappa før vi fant do. Da vi var på vei inn så ringte vekkerklokka.

Ikke vet jeg hvorfor jeg var på flyet og hvorfor min mor jobbet på flyet. Ikke vet jeg heller hvor vi skulle. Uforståelig alt sammen.

#drømmer #drøm #drømmeland #drømmeromnatten #natt #natten #nattesøvn #natta

Liker

Kommentarer